Global Diagnostics

Global Diagnostics is een systeem van Vitatec, een bedrijf in Zwitserland, dat gebaseerd is op Vitafeld Technologie. Het is ontwikkeld door de Duitse fysicus Dr. Siegfried Kiontke. Global Diagnostics kan de energetische structuren van het lichaam nauwkeurig meten. Het meetresultaat stelt vervolgens belangrijke informatie ter beschikking over o.a. de bio-energetische toestand van organen, zoals de nieren, de lever, het hart en lichaamssystemen zoals het immuunsysteem, het lymfestelsel en de stofwisseling. Deze informatie kan dienen als basis voor een correcte aanpak, eenvoudige preventieve maatregelen en een zinvolle en werkzame therapie. In de biofysica bestaan levende wezens niet alleen uit moleculen, maar ook uit een elektromagnetisch systeem dat essentieel is voor informatie en overdracht in de communicatie tussen cellen en weefsels. Ieder deel en elk systeem van ons lichaam, of dat nu gezond of ziek is, laat een individueel reactiepatroon zien op zwakte en prikkels van buitenaf. Dit reactiepatroon wordt gemeten, geëvalueerd en weergegeven.

Global_Diagnostics_apparaat
Global_Diagnostics_organen
Global_Diagnostics_energie

Meting

Een lichaamsmeting met Global Diagnostics duurt in totaal slechts 8 minuten. Via twee elektroden aan de enkels wordt u aangesloten op de apparatuur. Behalve schoenen en sokken mag je de kleding gewoon aanhouden. Wel vragen wij om de telefoon uit te schakelen.

Tijdens de meting ontvangt het lichaam, via de plakelektroden, in totaal zo'n 50.000 testsignalen. Deze liggen in het frequentiebereik van 50 kHz tot 1000 MHz. De grote van de signalen is kleiner dan 0,225 volt. Elk signaal werkt op het lichaam als een impuls en de reactie hierop wordt gemeten. Op basis van de geregistreerde reactiepatronen wordt de energietoestand van in totaal zo'n 612 lichaamsonderdelen, waaronder organen, botten, spieren en zenuwen evenals 13 lichaamssystemen gemeten en geëvalueerd. De lichaamsonderdelen waarvan de meetresultaten buiten een vastgestelde norm vallen, worden overzichtelijk grafisch weergegeven. Op deze wijze wordt een gedetailleerd beeld verkregen van de lichaamsstructuren die meer dan normaal zijn belast.

Een Global Diagnostics meting belast het lichaam niet en is volledig pijnloos en niet voelbaar. Slechts een enkeling zal een lichte prikkeling kunnen waarnemen.

Behandeling

Na bespreking van de gegevens die uit de scan komen. wordt meestal in hetzelfde consult de behandeling gestart met dezelfde Global Diagnostics. De duur van deze behandeling kan variëren tussen 15-30 minuten.

Je blijft tijdens de behandeling verbonden aan het apparaat door middel van de elektroden. Tijdens deze (per persoon passende) behandeling wordt het herstellend vermogen gereguleerd, worden systemen, organen en cellen weer in balans gebracht, slechte organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten worden gedood en ontgifting wordt op gang gebracht.

Tijdens deze behandeling zal je geen pijn ervaren, sommige mensen voelen een lichte trilling en andere mensen kunnen licht in hun hoofd worden.

Na de behandeling

Na de therapie kan een zogenaamde beginreactie, in de zin van een genezings­reactie optreden. De gifstoffen die vrijgekomen zijn tijdens de behandeling moeten worden geëlimineerd. Het is daarom van belang dat je na de behandeling tenminste 2 liter water drinkt.

Het lijf is weer 'in balans' gezet en alle cellen zijn na de behandeling hard aan het werk om de organen/systemen weer goed te laten lopen. Het kan zijn dat je vermoeid bent na de behandeling. Dit kan 1-3 dagen duren. Dit is een goed teken en betekent dat het lijf zelf hard aan het werk is zichzelf te herstellen.

Een kleine groep mensen ervaart wat buikklachten en/of misselijkheid de eerste dagen. De slechte bacteriën, parasieten, virussen en schimmels zijn gedood en moeten ook worden geëlimineerd. Dit kan wat klachten opleveren de eerste dagen. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk heeft gedaan. Het is van belang dat u veel water drinkt om de stoffen af te kunnen voeren.

Verdwijnen de klachten niet na 3 dagen en voelt u zich daarna niet energieker dan voor de behandeling, neem dan contact op met mij.