Een unieke combinatie voor een optimaal functionerend brein

Stap 1: Het brein voeden op de juiste manier met de juiste Omega-3 olie.
Stap 2: Het brein trainen op de juiste manier met een verantwoorde training.
Resultaat: Een optimaal functionerend brein in 5 weken.

Voor het beste resultaat zijn beide stappen nodig. Als eerste moeten de breincellen in een optimale staat verkeren, wil het brein ontvankelijk zijn voor een breintraining. Door deze twee stappen te combineren zult u op uw TOP-niveau kunnen functioneren.

Prijs:
999 euro per pakket
Prijs is exclusief 9% BTW

Voor het bestellen van een BrainBox kunt u contact opnemen met Loes Engbers of vul het aanmeldformulier in:

Omega-3 olie van Eqology

In 6 maanden optimale (brein) cellen met de beste kwaliteit omega-3 olie van Eqology.

Omega-3 vetten zijn essentiële onverzadigde vetzuren. Deze omega-3 vetzuren zijn essentieel, wat wil zeggen dat ons lichaam het niet zelf kan aanmaken en we deze binnen moeten krijgen via voeding of een voedingssupplement. De 3 belangrijkste Omega-3 vetzuren zijn; EPA, DHA en ALA.

EPA en DHA zijn de belangrijkste vetzuren in ons lichaam en zijn essentieel voor het lichaam en ons brein om optimaal te kunnen functioneren. De hersenen bevatten, na de vetmassa, met bijna 60% de grootste hoeveelheid vetzuren in het lichaam. Met name de myelineschede, een beschermlaag om de neuronen, en de neuronen (zenuwcellen) zelf bestaan voor 50-70% uit vetten. Gebruik de beste omega-3 vetten zodat elke cel van het brein optimaal kan functioneren. Het innemen van voldoende en de juiste omega-3 vetten is van groot belang voor de ontwikkeling en herstel van de hersenen, het versterken van het immuunsysteem, opbouw van de spieren en het reguleren van normale bloeddruk.

Aanmeldformulier BrainBox

AVG

Cogmed-training

Deze start als de breincellen optimaal zijn gevoed

De Cogmed Werkgeheugen Training is een wetenschappelijk bewezen methode waarbij door het trainen van het werkgeheugen in 5 weken het concentratievermogen sterk verbetert. Elk mens is anders en heeft een persoonlijk streven. Daarom wordt de Cogmed-training altijd aangeboden met een persoonlijke coach: iemand die de training kan afstemmen op uw specifieke situatie. De coach kan daarbij de voortgang bekijken, stimuleren, het proces goed volgen, waar nodig bijsturen en de vorderingen met een meetbaar resultaat evalueren.

De kracht van de Cogmed-training is dat het programma uit een serie oefeningen bestaat die allemaal specifiek gericht zijn op het verbeteren van het werkgeheugen. Het trainingsprogramma past zich aan aan het beginniveau van presteren. U wordt continu uitgedaagd om nog beter te presteren en de eigen grenzen te verleggen. Dan zal het brein zich aanpassen, het effectief getraind worden en de capaciteit van het vermogen groeien tot uw optimale niveau.


Prijs:
999,- per pakket.
Prijs is exclusief 9% BTW

Welcome to our website

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.