Wie ben ik?

Mijn naam is Loes Engbers en ben sinds 16 juli 2018 de trotse eigenaar van praktijk Lef. Na mijn middelbare schooltijd heb ik de opleiding tot Kinderpsycholoog afgerond en ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als kinderpsycholoog. Hierdoor ben ik erg geïnteresseerd geraakt in verschillende ontwikkelings- en gedragsproblemen. Elk kind is uniek en heeft een andere aanpak nodig.

Na een persoonlijke zoektocht binnen de tekortkomende reguliere geneeskunde vanwege eigen lichamelijke problemen, ben ik mezelf gaan verdiepen in wat ik WEL kon doen om mijn gezondheid weer optimaal te krijgen. Hier is mijn passie voor een gezonde en energieke levensstijl begonnen.

Ik ben begonnen met de opleiding tot Orthomoleculair Voeding- en Suppletieadviseur bij SOHF. Hier heb ik veel geleerd over de verschillende soorten voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Toen ik deze opleiding had afgerond, wilde ik dieper op deze stof ingaan en meer leren over hoe het lijf op celniveau werkt. Omdat elk lichaam een andere aanpak nodig heeft, ben ik de opleiding tot PNEI-therapeut (Psycho Neuro Endocriene Immunoloog) gaan volgen. Nu heb ik een lichaam leren kennen op de PNEI manier en kijk ik samen met een persoon naar de meest passende behandeling en adviezen.

Tijdens mijn persoonlijke behandeling ben ik in aanraking gekomen met het apparaat Global Diagnostic van Vitatec. Dit apparaat (zie kopje Global Diagnostics) heeft mij geholpen meer energie te krijgen en ik ben erachter gekomen waar in MIJN lijf het mis ging. Ik werd uitgekozen om de opleiding te mogen volgen en te mogen werken met Global Diagnostics.

Dankzij deze opleidingen en inzichten, heb ik mijn energielevel weer optimaal kunnen krijgen. Ik ben er achter gekomen waar het in MIJN lijf niet goed liep en heb deze processen proberen zo goed mogelijk te herstellen zodat mijn lijf weer optimaal functioneert. Ik heb eindelijk weer energie en kan weer de dingen doen die ik leuk vind en zo kan ik jou ook helpen om Langdurig Energiek te Functioneren.